PŘIHLASTE SE NA LETNÍ AKADEMII ENVI TRENDŮ

08.08.2022 00:33

Spolek PRO PŘÍRODU A MYSLIVOST připravil na měsíc srpen 2022 letní akademii na téma "Trendy v adaptaci na klimatickou změnu a jak vrátit život do krajiny".

CÍLEM vzdělávací akce je významným způsobem upozornit na stále se prohlubující problémy aktérů zemědělské krajiny, kdy se jejich způsob správy a hospodaření stává neudržitelným. Ambicí organizátorů je však poukázat na excelentních příkladech správné praxe, jak  tyto prohlubující se problémy řešit a zavedená opatření udržitelně spravovat. Akcent bude kladen nejen na prezentaci způsobů řešení, ale především na prokázání a demonstrování funkčnosti a dosažení způsobu hospodaření v krajině, která dokáže vedle funkce produkční poskytovat i funkce environmentální a především kulturní. (více informací zde)

Akce je určina především všem, kteří:

-     chtějí uskutečnit ve svém okolí významnou, pozitivní změnu v ochraně životního prostředí a chtějí již v rámci kampaně k podzimním volbám mít jasno proč, co a jak v oblasti životního prostředí je třeba ve svém bydlišti vykonat (zástupcům místních samospráv, státní správy, kandidátům do zastupitelstev obcí...atd.)  

-     myslivcům, ochráncům přírody a jiným aktérům, kteří chtějí zastavit pokles biodiverzity a vrátit život do krajiny 

-      poradcům, akademickým a výzkumným pracovníkům, studentům

-      jiným, kterým není stav životního prostředí lhostejný a chtějí uskutečnit realnou pozitivní změnu.

Přijměte prosím tímto naše pozvání na výjimečnou vzdělávací akci v prostředí Kyjovského Slovácka (Moravského Toskánska), které bylo právem renomovaným časopisem Condé Nast Traveller zařazeno mezi 50 nejkrásnějších míst na Zemi.

OFICIÁLNÍ PROGRAM LETNÍ AKADEMIE zde

Přihlášení: e-mailem na adresu  alexandra.maradova@yahoo.com

Poplatek:

*     2900,- Kč za osobu a jednodenní akci (v ceně poplatku jsou konzultace, vzdělávání, exkurze, občerstvení, oběd a symbolická podpora spolku a spolkových aktivit)

*     Způsob platby: na místě hotově nebo bezhotovostně na účet spolku: 27 – 8623020207 / 0100; VS 82022; informace pro příjemce – Vaše jméno a příjmení.

 

Kontaktní osoba, organizace akademie:

 
 

Přednášející a průvodce exkurzí: doc. Dr.Ing. Petr Marada

  • vítěz „Ceny za krajinu 2022“ udělenou Jihomoravským krajem 
  • vítěz soutěže „Adaptační opatření roku 2015“ garantované Ministerstvem životního prostředí
  • poradce akreditovaný MZe v oblasti zemědělství a ochrana přírody a krajiny, péče o půdu
  • akademický pracovník Mendelovy univerzity v Brně

 

VÍCE INFORMACÍ ZDE